Tuotteet

Noppakivi

Noppakivet ovat pieniä neliömäisiä kiviä, jotka sopivat hyvin ympäristö- ja viherrakentamiseen. Noppakivillä voidaan päällystää katuja, toreja ja piha-alueita. Kurun Kivi Oy valmistaa erikokoisia noppakiviä pääasiassa Kurun harmaasta graniitista. Asiakas voi myös pyytää tarjouksen haluamastaan kivilaadusta. Lohkomalla valmistetun noppakiven pinta on luonnollisen näköinen, pinta on karkea ja elävän näköinen.

Pyydä tarjous!

Nupukivi

Nupukivet ovat lähes suorakulmaiseksi lohkottuja kiviä ja sopivat hyvin ympäristö- ja viherrakentamiseen. Nupukivillä voidaan päällystää katuja, toreja ja piha-alueita. Kurun Kivi Oy valmistaa erikokoisia nupukiviä pääasiassa Kurun harmaasta graniitista. Asiakas voi myös pyytää tarjouksen haluamastaan kivilaadusta. Lohkomalla valmistetun nupukiven pinta on luonnollisen näköinen, pinta on karkea ja elävän näköinen.

Pyydä tarjous!

Tarvekivi

Kurun harmaan tekniset ominaisuudet ovat erinomaiset. Muun muassa sen erinomainen kulutuksen kestävyys, puristuslujuus ja taivutusvetolujuus mahdollistavat materiaalin käytön sekä rakennus- että teollisuustarkoituksiin. Tarvekivestä jalostetaan erilaisia rakennuskiviä sekä laattoja ja tasoja sisä- ja ulkokäyttöön. Kurun harmaa soveltuu myös monumenttien ja hautakivien valmistamiseen. Tarvekiven louhijana Kurun Kivi Oy toimittaa Kurun harmaata graniittia jalostukseen sekä Suomeen että ulkomaille.

Tarkempaa tietoa

Reunakivi

Reunakiviä voidaan käyttää nurmikon tai kiveyksen rajaukseen, käytäviin ja ajoväyliin, sekä erilaisiin kukka-, yrtti- ja istutusaltaisiin. Reunakivet valmistamme Kurun Harmaasta asiakkaan mittojen mukaan. Kurun Kivi Oy:n laadukkaat reunakivet mahdollistavat monenlaisten piha ratkaisujen toteuttamisen ja palvelevat niin uuden rakentajaa kuin vanhan kunnostajaakin. Kurun Kivi Oy valmistaa mittojen mukaan omaan tyyliisi ja tarpeeseesi parhaiten soveltuvan ratkaisun.

Pyydä tarjous!